e
Banner

Etiketler: lojistik depo



Lojistik depolarla parlayan bölgeler


Yayın: 12-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

İstanbul’da irili ufaklı toplam depo stoğu 4 milyon 731 bin 644 metrekareyi buluyor. Bunların da büyük bölümü merkeze yakın yerlerde.

 




Metropol Gıda’nın lojistik deposu açıldı


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Çorum’un köklü alışveriş merkezlerinden Metropol Gıda AŞ, büyümeye ve kazandığını yine Çorum’da yatırıma dönüştürerek istihdama katkı sağlamayı sürdürüyor. Metropol Gıda, Çorum Gıda Toptancılar Sitesi’nde Ankara ve Samsun dışında bölgesinin en modern lojistik merkezini kurarak dün törenle hizmete açtı.





Alışan Lojistik depolama çözümlerini geliştiriyor



Alışan Lojistik depolama alanındaki faaliyetlerine bir yeni bölge daha ekledi.





Netlog Lojistik İstanbul’da yeni depo açıyor



Türkiye’nin lider lojistik şirketi Netlog Lojistik Grubu, Esenyurt otoban üzerinde taban alanı 20 bin metrekare, ara katlarıyla toplam 37 bin metrekare olacak kapalı alan deposunu bünyesine kattı.  Depo, Mart 2013’te faaliyete geçecek.





5 bin endüstriyel soğutma projesinde Frigo Mekanik imzası var



Endüstriyel soğutmada lider oyunculardan Frigo Mekanik A.Ş., pandemi sürecinin zorluklarına rağmen birçok ülkede gerçekleştirdiği  yeni projelerle referans listesini güçlendirmeye devam etti. Son 30 yılda 5.000 projeye imza attıklarını belirten Frigo Mekanik Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın, Covid-19 aşıları için ürettikleri endüstriyel muhafaza depolarıyla önemli bir sorumluluğu yerine getirdiklerini, bu projeyi dünyanın diğer ülkelerine de taşımak istediklerini söyledi.